Никола Татарлиев гласува за промяна в Кюстендил
Никола Татарлиев гласува за промяна в Кюстендил / Иво Кирилов

Кандидатът за кмет на Община Кюстендил от ГЕРБ Никола Татарлиев гласува заедно със съпругата си в секция №39, в 1- во ОУ "Св. Св. Кирил и Методий". Той чака на опашка пред секцията повече от 20 минути, за да упражни правото си на глас.

"Промяна в Кюстендил. Общината да бъде добро място за живеене. Всички заедно- хората, Общинският съвет, кметските наместници, кметове по села, кмета на общината, заедно със държавата да градят за хората от Кюстендил. Днес хората в Кюстендил избират и сами коват съдбата си на тези избори. Надявам се тя да е за доброто на цялата община, за една здрава, силна , работеща община, с хората и за хората. И така, както всеки си оправя къщичката, ние да имаме подредена община за хората, тогава и държавата ще е по- добра за всички. Гражданското начало, публичността и прозрачността в управлението на парите на общината и  ресурсите ще се получи, така както се получава в държавата и други общини. Общината няма поданици, а има граждани", заяви Никола Татарлиев.

Правото си на глас в секция №39 бяха упражнили 115 от 850 избиратели или това е 13, 56%.  В съседната секция- №40 в 1- во ОУ бяха гласували 50 от общо 720 души.

Никола Татарлиев гласува за промяна в Кюстендил
netinfo