Майката на 3 - годишния Валентин: Ние искаме само да живее детето ни. Няма да подведа никого
Майката на 3 - годишния Валентин: Ние искаме само да живее детето ни. Няма да подведа никого / Личен архив

203 277 хил. лв. е събраната за 8 дни кампания, сума за лечението на 3- годишния Валентин Зашев от Кюстендил, който от 14 октомври е в болница ИСУЛ и се лекува от левкемия.
"Живо е доброто! Благодарности от семейството на Валентин към всеки дарил сума, според възможностите си", пише във Фейсбук групата "Живот За Малкия- Голям Герой Валентин".
Недоверчиви коментари към кампанията провокираха майката на 3- годишния Валентин, Светлана Зашева да напише / публикуваме го без редакция /:
"10.10.2016 г. Никога няма да забравя тази дата. Диагноза РАК. И като всяка майка и аз се питам-защо на мен? Защо на моето дете? Къде сгреших? Въпросите вече не са важни.Важни са отговорите и делата. Благодарение на всички Вас, за няколко дни събрахте една огромна сума, за да може детето ни да живее. Семейството ми търси помощ от Вас, познати, непознати, но СЪРДЕЧНИ. Днес видях недоверие. Видях, чух и прочетох. Дарителската сметка е отворена с ясни правила, които всеки може да прочете. Всяка останала стотинка може само и единствено да се използва за лечение. Заставам с чиста съвест пред вас. Ще качвам всяка отчетена стотинка. Когато Валката оздравее, а аз вярвам, че ще е така, благодарение на Вас, ще се дарят всички останали средства. Това е условие на банката. Ние искаме само да живее детето ни. Няма да подведа никого. Валката е само на 3 г. Има и братче, което е на 2 г. Страшно много ни липсва...И още дълго ще е така.....".

Майката на 3 - годишния Валентин: Ние искаме само да живее детето ни. Няма да подведа никого
netinfo

Утре, в 09, 00 ч., на пл. "Велбъжд" започва Благотворителен базар. Един от организаторите му Елица Димитрова публикува в социалните мрежи:
"Приятели, на базара ще има ризи и тениски дарени от многократният рали шампион на България- Крум Дончев. Автомобилният пилот- Петър Гьошев. Автомобилният пилот- Йордан Атанасов. Шампиона на рали-спринт Костадин Щерев. Автомобилният пилот- Даниел Попов. Елате и купете оригиналната тениска на любимият Ви пилот и спасете Валентин!!!".