Кюстендилката Марина Стоименова в реклама заедно с Неймар, Пике, Иниеста, Луис Суарес и Алесандра Амброзио
Кюстендилката Марина Стоименова в реклама заедно с Неймар, Пике, Иниеста, Луис Суарес и Алесандра Амброзио / netinfo

Кюстендилката Марина Стоименова се снима в реклама на известна марка дънки, заедно с футболистите на Барселона Неймар,Пике,Иниеста и Луис Суарес, както и с една от световно известните топ манекенки Алесандра Амрозио.


Марина Стоименова живее в Лондон и се занимава с актьорско майсторство и танци. В момента завършва университет. Тя изигра една от главните роли в английския трилър „Лоното" (The Fold) на режисьора Джон Дженкс. Филмът излезе по кината във Великобритания в началото на годината. В него освен българката участват още Катрин МакКормак и Дакота Блу Ричардс.

 

Ето какво отговори Марина на няколко въпроса на Дарик радио:

Как стана така, че да участваш в тази реклама с толкова известни футболисти и Алесандра Амрозио разбира се ?


Получих ролята в рекламата, след като се явих на прослушване. От компанията търсеха хора, чрез чийто умения да се представят новите модели супер разтегателни дънкови облекла. Съответно аз бях отговорна за най- екстремното разтягане, футболистите- за по- динамично натоварване. На сета имаше например и хип-хоп танцьор- Timor Steffens, който тестваше дрехите чрез салта и разни подобни „каскади"....

 

Какво ти е впечатлението от работата с една от топ манекенките в света ?

През по- голяма част от времето, което прекарах с Алесандра, тя се опитваше да забучи ябълка на тока ми, докато яз бях с главата надолу. Голям смях! Алесандра, както и целия екип бяха прекрасни. Работата по подобни проекти обикновено трябва да бъде завършена в много кратък период от време, така че не е възможно да опознаеш когото и да било, но пък е достатъчно, за да разбереш и да оцениш нивото на професионализъм, с което се отличават хората, както пред, така и зад обектива.

В момента какво се случва с теб, завърши ли висшето си образование?

Завърших с отличен, което за мен все още си остава загадка....Вероятно за хората, които не ме познават, това би прозвучало като опит за скромност, обаче наистина е така. Всъщност дипломирането ми е през ноември. Нямам търпение да навлека грамадната тога и нелепата шапка!

След филма „Лоното" снима ли се в други филми?

След филма „Лоното", последваха няколко късометражни филма и няколко танцови представления . Сега на хоризонта са нови два филмови проекта,но все още е твърде рано да ги обсъждам публично.

Какво ти предстои, оттук нататък. С кино или театър ще се занимаваш ?

Когато една идея узрее и се материализира, начинът, по който това се случва е от второстепенно значение. Някои идеи работят по- добре на сцена, други- на екрана. По същият начин някои актьори предпочитат една дисциплина пред друга. Ще ми се да мисля за себе си като за идея, която се приспособява според необходимостта си за изразяване. Обаче на този етап аз съм едва в началото на кариерата си и най- малкото, което мога да направя е да се предизвиквам и преоткривам с всеки нов проект, без значение каква е рамката му.