Купа Независимост
Купа Независимост / СК Евротрамп
Отборът на гръцкия "Палмос" от Кавала спечели Купа “Независимост” в Кюстендил, от международното състезание по скокове на батут. Втори са “Акро.- арт” от Габрово и трети “Енчо Керязов” от Ямбол.
Над 120 състезатели от всички най- добри български клубове и от трите най- силни гръцки, от Атина, Солун и  Кавала, участваха във втория турнир за Купа “Независимост”. Той се организира от кюстендилския клуб “Евротрамп”, със съдействието на Община Кюстендил и Българската федерация по скокове на батут.

Купа Независимост
netinfo

Турнирът откри заместник- кметът на общината Светослав Василев. Отлична оценка за организацията даде председателят на федерацията Стоян Димитров. България е домакин през ноември на Световното първенство по скокове на батут. Националният отбор се събра на поредния си лагер, веднага след турнира, в него участва и най- добрият кюстендилски батутист в момента Емануил Валентинов, който ще представя страната при 13-14 годишните на голям батут.

Купа Независимост
netinfo

Купа Независимост
netinfo

Бившият национален състезател и призьор в анкетата на Дарик радио и община Кюстендил за “Спортист на Кюстендил”, Кристияна Кръстева направи дебют като съдия на Купа “Независимост”. Така тя тръгна по стъпките на баща си, един от най- добрите международни съдии Иво Кръстев.
Още от сега има заявки за по- голямо участие на гръцките клубове за турнира през 2018 година. Плановете са да пристигнат и състезатели от Турция и Азербайджан.

Купа Независимост
netinfo

Състезатели, треньори и родители се забавляваха и на българо- гръцко парти, танцуваха, пяха заедно и създадоха много нови приятелства.
Пълни бяха и хотелите в Кюстендил, като Купа “Независимост” доведе над 300 гости.

Купа Независимост
netinfo

Дарик- Кюстендил