Кметът Петър Паунов награждава Спортист №1 на Кюстендил 2018 Милослав Методиев
Кметът Петър Паунов награждава Спортист №1 на Кюстендил 2018 Милослав Методиев / Община Кюстендил
Увеличение на субсидията за спортните клубове с около 10% и продължаване на усилията за инвестиции в спортната база, обеща по време на церемонията “Спортист на Кюстендил 2018”, кметът на Община Кюстендил Петър Паунов. Той награди най- добрите спортисти на града, като пред десетките гости заяви:
 
“Благодаря Ви, давам си сметка колко ви коства всичко това, давам си сметка, колко оскърбени се чувствате като не получавате достатъчно подкрепа, както от държавни, така и от обществени институции. България и света преживяват труден момент  и затова тук и сега мястото да покажем това израстване. Благодаря Ви, че запазихте усмивките на вашите дечица, които ви вървят по стъпките.
Благодаря Ви, че благодарение на вас Кюстендилският спорт е еталон за себеотдаване, за чест и за доблест, думи и понятия, които в съвременния свят са изключителен дефицит и те съществуват само благодарение на хора като вас. Признателност, благословена и успешна 2019! Ще се постараем с около 10% да подкрепим усилията на клубовете като промяна  в субсидия и да продължим инвестицията в модернизацията и осъвременяването на базата, в която вие денонощно полагате усилия. Благословени празници!”.
 
Дарик- Кюстендил