общината
общината / netinfo
Община Сапарева баня ще подкрепи и тази година голямата доброволческа инициатива и традиционна кампания "Да изчистим България заедно". Денят на голямото почистване е тази събота /16 септември/, като инициативата в Сапарева баня ще стартира от 09:00 часа сутринта.
 
      Общините в област Разград започват раздаване на чували и ръкавици за „Да изчистим България заедно“


Зоните, които ще се почистят в град Сапарева баня, са: паркът "Николай Хайтов", екопътека "Валявица", районът около парилото и Гейзера, ДГ "Св. Анна" и СУ "Христо Ботев". Служителите от Общината ще почистят района на хижа "Пионерска". Кметството в село Ресилово организира почистване на района около детските площадки за игра и старото училище, както и улиците "Захари Зограф" и "Трети март". В село Овчарци ще бъде почистен районът около екопътеката, водеща до водопад Горица, както и детските площадки за игра.
 
     Над 600 места с организирани акции в рамките на „Да изчистим България заедно”

Кметството на село Сапарево организира почистване също около детските площадки и старото училище. До 13:00 часа на 15 септември /петък/ желаещите да се включат в кампанията по почистване ще могат да получат необходимите материали – чували и ръкавици – от общинската администрация. Община Сапарева баня апелира към всички граждани да станат част от инициативата "Да изчистим България заедно", за да превърнем местата, на които живеем в по-красиви, подредени и приветливи.