Георги Найденов: Скандалът с бюлетините в Кюстендил е пример за „полицейщината в България
Георги Найденов: Скандалът с бюлетините в Кюстендил е пример за „полицейщината в България / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

„Дали скандалът е изфабрикуван или основателен, случващото се в момента в Кюстендил само потвърждава думите ми, че живеем в полицейщина", коментира водачът на листата на Коалиция ЦЕНТЪР-свобода и достойнство в 10 МИР Георги Найденов. Според него, независимо от предпоставките за възникване на скандала, който се оформи след постъпването на сигнал за незаконно съхранение на 30 000 бюлетини в Община Кюстендил, ситуацията сама по себе си е недопустима за демократична страна, за каквато претендира да бъде в момента България.

„Скандалът със съхраняваните бюлетини в община Кюстендил е акт, който не бива да бъде пренебрегван нито днес, нито в дните след приключването на парламентарните избори", коментира председателят на Консултативния съвет на НДСВ по икономика и финанси. „Заради такива прояви на монополи и шантаж, точно днес българите трябва да направят правилен избор и да гласуват", призова финсовият експерт и кандидат за народен представител.