Фози излиза по бащинство, би подал оставка само ако ген. Танов го направи пръв
Фози излиза по бащинство, би подал оставка само ако ген. Танов го направи пръв / Влади Владимиров, Дарик Кюстендил ,архив
Фози излиза по бащинство, би подал оставка само ако ген. Танов го направи пръв
55418
Фози излиза по бащинство, би подал оставка само ако ген. Танов го направи пръв
  • Фози излиза по бащинство, би подал оставка само ако ген. Танов го направи пръв

Началникът на митнически пункт Олтоманци Георги Владимиров - Фози е пуснал уведомление до Агенция "Митници", че излиза в бащинство. Владимиров бе задържан по време на специализирана акция, с кодово име "Цигарджиите".

"Съпругата ми прекъсна майчинството си и се връща на работа, а аз ще се грижа за малката ни дъщеря, която е на една година и шест месеца. Съдът излезе с решение, че няма пречка да изпълнявам служебните си задължения. В това, което ме обвиняват няма нищо общо с работата на пункта", заяви за Дарик Георги Владимиров- Фози. Той не е разговарял с ген. Танов след излизането си от ареста, но се е чул по телефона с началника на Митница Югозападна Цветозар Нешев. / Чуй записа /

"Той ми поиска оставката, аз не виждам причини да подавам оставка, защото след 1 година избори и господин Танов няма да е на работа. Няма никакво нарушение в моята работа и на моя пункт. Не ми е на нивото да имам разговори с ген. Танов. Цяла България чу СРС и разговора му с премиера. Мисля, че отдавна трябваше да е хвърлил неговата оставка. Ако той я подаде, след 5 минути и аз ще подам оставка, но тъй като е много нагъл няма да я подам и аз", заяви Георги Владимиров- Фози.

Той допълни, че е в системата от 1991 г. и досега няма нито едно нарушение . Напротив, награждаван е и повишаван в ранг, на всеки две години.

Владимиров опроверга слуховете, че е близък до депутат от БСП.

"Единствения депутат който познавам това е Кирил Калфин от ГЕРБ и министър Цветанов го знае. Все пак ми е бил пряк началник и е наблюдавал работата ми в продължение на 12 г. Аз не съм назначен по време на управление на БСП, през 2001 година, когато управляваха НДСВ и ДПС, Бойко Борисов бе главен секретар на МВР, а под заповедта ми е подписа на Емил Димитров.- Ревизоро", коментира още Фози. Той бе категоричен, че акция "Цигарджиите" е организирана преди доклада на ЕК от управляващите.