стадион футбол
стадион футбол / Sofia Photo Agency, архив
Юношите младша възраст на ФК “Велбъжд” постигнаха две поредни победи и се “отлепиха” от последното място в класирането в Зоналната група. Първо, футболният тим на Кюстендил победи като гост “Витоша”- Бистрица с 3:4. Голове на Васил Кръстев, Симеон Райчев, Марио Евтимов, Станислав Стоичков.
Воденият от Мартин Йорданов отбор надигра и ЕСФА- София с 3:2 и ги изпрати на последното място в класирането. Попадения на Симеон Райчев- 2 и Станислав Стоичков.
Юношите младша възраст на “Велбъжд”, които са една година по- малки от съперниците си в групата имат вече 20 точки. Последният ЕСФА е с 18 т.
При 15- годишните, “Велбъжд” отстъпи на стадион “Странджата” пред ЦСКА с 1:4. “Резултатът обаче не отразява показаното на терена. Показахме много добра игра и на полувремето бе 1:1, като за нас отбеляза Марио Евтимов, а два от головете на ЦСКА паднаха в продължението на двубоя”, коментира треньорът Мартин Йорданов.
“Велбъжд” са 11- ти в класирането с 23 т. ЦСКА са втори с 60 т. Лидер е “Левски” със 78 т.

При юношите старша възраст, продължава успешното представяне на “Марек 1915”- Дупница. Нова победа, с 2:1 над “Ботев- 57”. Дупничани са втори в класирането с 65 т., само 3 по- малко от лидера “Локомотив”- София. “Велбъжд” преустановиха участието си в тази група на полусезона, заради липса на футболисти.
 
Дарик- Кюстендил