Депутатът д- р Ибришимов кани на театър, благотворително за детското отделение в Кюстендил
Депутатът д- р Ибришимов кани на театър, благотворително за детското отделение в Кюстендил / Дарик- Кюстендил

След успеха и събраните близо 14 000 лв. за детското отделение на общинската болница в Дупница, народният представител д- р Иван Ибришимов организира благотворително театрално представление за подпомагане работата на детското отделение на болницата в Кюстендил. Комедията "Аферата в хотел Уестминстер" ще бъде играна благотворително на 13 януари в Кюстендил, тя е на дупнишкия театър.
"Това е моята сфера- здравеопазването, а децата са на първо място.
Надявам се, освен благородната инициатива и самата постановка да предизвика интерес, защото си заслужава да се гледа, играят Ивайло Калоянчев, Славчо Пеев, Ивайло Захариев и др. Събраните средства ще бъдат дарени или ще се купи апаратура за детското отделение на кюстендилската болница", каза за Дарик д- р Иван Ибришимов. Той вече е имал среща с директора на кюстендилската болница д- р Величков, като предстои разговор и с началника на отделението д- р Панайотова.
"Инициативата в Дупница мина много успешно. Вече е поръчана изключително необходима апаратура за детско отделение. Надявам се, че същия успех ще има и в Кюстендил. Поръчани са два апарата за Дупница и в средата на следващата седмица те ще бъдат монтирани. Пациентски монитор, който следи непрекъснато 5 показателя на болното детенце и 12- канален ЕКГ апарат, изключително необходим за работата на лекарите в отделението", коментира народният представител.