Той е бил без книжка и е предложил подкуп на униформените
30-годишен криминално проявен мъж е прострелян два пъти със стоп патрон в крака, след като е опитал да избяга от полицаи, вследствие на което блъснал патрулния екип в Свиленград, съобщиха от ОД на МВР-Хасково.

БТА

На 26 март, около 21:30 часа е получен сигнал за разпространяване на наркотици на публично място в града. Към района е изпратен автопатрул.

След гонка и стрелба в Плевенско: Дрогиран моторист се заби в паркирани коли

Полицай от екипа е дал знак за спиране на автомобил, но шофьорът не се подчинил - на заден ход ударил паркирана на улицата кола, двукратно засегнал в предната част и служебния патрулен автомобил, после излязъл от колата и побягнал към частен двор.
Мъжът е бил задържан, след като е произведен изстрел със стоп патрон. Установена е самоличността му - 29-годишен неправоспособен водач, криминално проявен и осъждан.

МВР

Пробата му за алкохол е била отрицателна, отказал е тест за употреба на наркотици, а при задържането му е предложил на униформените подкуп. При обиска у него са открити пари, пакетче суха зелена листна маса и 2 пликчета с кристалообразно вещество.

При последвали полицейски действия в Любимец служителите на реда открили общо 140 грама марихуана. Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

БТА
БТА