Шофьори, продавачи и стъклари с най- голям шанс за работа
Шофьори, продавачи и стъклари с най- голям шанс за работа / netinfo
Продължава усиленото търсене на шофьори. 50 са обявените места тази седмица, като повечето от тях за шофьори на таксита и международен превоз. Конкуренция могат да им правят само търсените продавачи и продавач консултанти. От 24 обявени места, 14 са за консултанти при продажба на мобилни телефони.

20 са обявените места за работници в стъкларски цех, 13 за общи работници. 9 са местата за монтажници и сметосъбирачи, 8 за шлосери.

За висшистите, въпреки липсата на разнообразие все пак има шанс за работа. Двама специалисти в Отдел „Качествен контрол”, както и Директор по качеството и търговски преставител търсят фирми.

Висше с опция за завършено поне средно образование има за местата за медицинска сестра, търговски представител и счетоводител, както и за управител на склад

Средно специално е изискваното образование за желаещите да заемат местата за електрончик или електромонтьор, които са общо 4. По 1 обявено место има за електротехник, технолог по заваряване и техник „Съобщителна техника”.

Свободни работни места има за 6 мебелисти, петима дърводелци и двама тапицери. За шивачки работа предлагат 3 места, толкова са за стругари и разпространители на вестници.

Близо 240 свободни работни места има обявени тази седмица в листинга на Бюро по труда в Хасково.