Шофьори бягат след катастрофа
Шофьори бягат след катастрофа / DarikNews.bg, Архив

Пиян шофьор е причинил пътнотранспортно произшествие вчера. В 21 часа, в село Брягово, 37-годишен мъж от селото подкарал лек автомобил „Форд Ескорт” с несъобразена скорост и след употреба на 1,55 промила алкохол. Загубил контрол над колата и тя се преобърнала в канавка. От удара мъжът е с контузно-порезни рани в областта на лявото око и лявата част на челото. С фрактура на лява подбедрица е возещият се в колата 26-годишен мъж от селото. Двамата са настанени в хасковската болница без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Със счупена лява подбедрица в ортопедичното отделение на МБАЛ-Хасково, без опасност за живота е настанен и още един мъж, пострадал в катастрофа. Пътното произшествие е станало в района на село Долни главанак между лек автомобил ВАЗ, собственост на 56-годишен мъж от село Златоустово и мотоциклет с неустановена марка и без регистрационни табели, управляван от 35-годишен мъж. И двамата са местопроизшествието. Пострадал е водачът на мотоциклета. Работата по случая продължава.

 

В жк ”Орфей” на Хасково е станало произшествие между лек автомобил „Опел Астра”, собственост на 51-годишен мъж, който при маневра на заден ход ударил намиращият се зад колата 36-годишен хасковлия. Пострадалият е транспортиран с частен превоз до МБАЛ-Хасково с фрактура на десен глезен. Водачът също е напуснал местопроизшествието и по-късно колата е установена. Образувано е досъдебно производство, а опелът е репатриран на служебен паркинг на МВР.