Областният инспектира строежа на оградата в РПЦ-Харманли
Областният инспектира строежа на оградата в РПЦ-Харманли / Областна администрация-Хасково

Областният управител на Хасково Станислав Дечев направи Поредна инспекция за хода на строителните и възстановителните работи по оградата на РПЦ-Харманли направи днес областният управител на Хасково Станислав Дечев.  Вече са монтирани нови заграждения на местата, където ограда липсваше. Върху съществуващата са поставени елементи и бодлива тел, които да възпрепятстват преминаването. Почти ¾ от загражденията са готови, като строителните работи продължават. От ръководствата на фирмите-изпълнители увериха, че до утре ще бъдат готови на 100%.

Областният инспектира строежа на оградата в РПЦХарманли
netinfo

Вече почти напълно са възстановени и щетите по сградите в центъра, които бяха нанесени по време на размириците миналата седмица, потвърждават от областната управа. Продължава работата по организиране на видеонаблюдение и осветяване на целия център.

Областният инспектира строежа на оградата в РПЦХарманли
netinfo

 

Станислав Дечев разговаря с настанените във фургонното селище сирийски семейства. Те за пореден път благодариха на българската държава за грижите  към тях. В РПЦ-Харманли има около 600 малки деца със семействата си, които са настанени в самостоятелни фургони, с осигурени всички необходими за нормалния бит условия.