Нов касов салон откриха в община Хасково
Нов касов салон откриха в община Хасково / Община Хасково

С водосвет, отслужен от отец Никола, бе открит новият касов салон, който работи от днес в Община Хасково. С това се реализира идеята за обслужване на едно гише.

Ремонтът коства около 38 000 лева, като тази сума включва освен средствата за преустройството на помещението и мебелите в салона.

В обновеното помещение от днес работят служители от различни дирекции на общината, така също и три гишета „Каса“. Салонът е климатизиран, има и киоск с безплатен достъп до интернет. Служителите са с нови униформи.

Нов касов салон откриха в община Хасково
netinfo

До момента гражданите бяха принудени да обикалят по етажите на администрацията, за да открият необходимите им служби, след което слизаха в касовия салон, за да заплатят услуга или в деловодство, за да регистрират документ.

Нов касов салон откриха в община Хасково
netinfo

Кметът Добри Беливанов откри новия касов салон, като подари цвете на служителите в офиса и специална картичка с пожелания за здраве и ползотворна работа. Заместник-кметовете Евгени Консулов, Милена Трендафилова, Велин Балкански, председателят на общинския съвет Таня Захариева, секретарят на общината Биляна Димитрова, общински съветници, директори на дирекции в общината и служители също присъстваха на церемонията.