Национален председателски съвет проведе в Хасково младежкото ДПС
Национален председателски съвет проведе в Хасково младежкото ДПС / netinfo
Национален председателски съвет проведе в Хасково младежкото ДПС
70182
Национален председателски съвет проведе в Хасково младежкото ДПС
  • Национален председателски съвет проведе в Хасково младежкото ДПС

Двудневен национален председателски съвет проведе младежката организация на ДПс в Хасково. „Евроизборите и политики за младите хора" бе темата на форума, информира Икмал Джомова от централното ръководство. Гости бяха евродепутата Метин Казак, народният представител Мехмед Атаман и областният управител Кадир Исов.

В Хасково се събраха всички председатели на областни структури на младежкото ДПС от страната и членовете на централното му ръководство, начело с председателя Илхан Кючук. В Хасковско винаги сме имали една от най-стройните организации- от 11 общини в областта имаме 8 много солидни структури и потенциала за такива в Свиленград, Маджарова и Ивайловград, коментира той. Над 23 000 са членовете ни и това е най-голямата младежка организация не само в България, но и в Европа, каза още Илхан Кючук.

Няколко са изводите, до които стигнахме след форума в Хасково- имаме потенциала за четвърти мандат в европейския парламент, разширяваме електоралната си тежест, не сме партия на регионите, а национална и даваме равен шанс за всеки един български младеж, коментира той. Чуйте го в приложения файл.