Красимир Балъков
Красимир Балъков / netinfo

От 4 до 7 юли „Футболно училище Балъков” организира в Дряново камп за деца. Информацията е съобщена на пресконференция в София с участието на Красимир Балъков и кмета Мирослав Семов.  

Записването започва от март в Община Дряново. Таксата за дете е 400 лв, Поемат се всички разходи за престоя. 120 деца от 7 до `4 години могат да се включат в кампа, където ще се обучават на техники и тактики според професионалните и съвременни методи.

Три от децата ще могат да посетят Щутгарт и ще се докоснат до професионалния футбол, като най-вероятно ще гледат и мач на „Щутгарт“. Балъков допълни, че ако интересът е още по-голям, може да бъде организиран и втори камп, тъй като максималната бройка за участващи деца е 120.

Балъков: Първите три мача ще определят бъдещето ни през сезона

Екип от лицензирани треньори, с доказан опит ще обучават младите футболисти в рамките на 4 дни. „Футболно училище Балъков“ е една от престижните немски школи, развиващи дейност в региона на Ройтлинген, в близост до Щутгарт.

Красимир Балъков, който е една от легендите на българския футбол, ще предаде опита си на децата и им обеща много приятни емоции и изненади.