В Габрово и Севлиево без ток на много места
В Габрово и Севлиево без ток на много места / netinfo

Днес от 12 до 12:30 часа поради извършване на оперативни превключвания по електропреносната мрежа в Община Севлиево ще има временни смущения в електрозахранването в районите на ул. "Зелениковец", ул. "Марин Попов" - от фирма „Видима до ПС Севлиево, фирма „Детелина",  зърнобаза „Балджиев", Мелницата и фирма „Росица.

От 8 до 15 часа поради извършване на профилактика и ремонт на съоръженията за доставка на електроенергия  в Община Габрово, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на ул. „Бойката".

Временни смущения в електрозахранването в интервала от 8 до 8:45 часа и от 14 до 14:45 часа ще има в районите на кв. „Стефановци" МТП „Исстрой", МТП Глобус", МТП ДАП Гаражи" с фирмите захранвани от тях също и селата с. Брънеци, с. Овощарци, с. Орловци, с. Спасовци, с. Иванковци, с. Донино, с. Балиновци, с. Харачери, с. Беломъжи, с. Кметовци, с. Съботковци, с. Цвятковци, с. Радешковци, с. Черневци, с. Трапезковци, с. Боженци, с. Копчелии.

Днес поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия в Община Севлиево, от 9 до 12 часа ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на с. Шумата и с. Батошево - абонатите захранвани от СТП „Батошево 2".

От 8 до 17 часа поради монтаж на нова въздушна мрежа  в Община Габрово без електрозахранване  ще бъдат районите на ул. „Ангел Кънчев" и част от ул. „Стръмнина" - в участъка захранван от въздушна мрежа ниско напрежение.

Поради обслужване на съоръжения за доставка на електроенергия, от 9 ч. до 12 ч., ще бъде прекъснато електрозахранването в следните населени места в Община Севлиево- село Шумата и част от с. Батошево.