Пролетно изложение
Пролетно изложение / Областен управител Габрово

Потребители на социални услуги от област Габрово ще представят своите ръчно изработени предмети по време на Пролетното благотворително изложение, организирано от Заместник областния управител Ивелина Петрова. По този начин всеки един ще може да се докосне до дейността на тези хора, резултат от арт-терапията им.

Участниците в изложението са повече от 20 представители на социални услуги като Дневни центрове за деца и възрастни,  Център за социална рехабилитация и интеграция за деца, Център за обществена подкрепа „ИМКА”, Център за настаняване от семеен тип, Дом за стари хора и др. Посетителите ще могат да дарят благотворително за прекрасните предмети, някои от които са истински произведения на изкуството, а събраните средства всяка организация ще използва за своето развитие.

Свещолеене, плетени изделия, декупаж, картини, сувенири, кутии за бижута, картички – всичко това и още много други предмети ще бъдат изложени на пл. „Възраждане“ на 3 април 2017 г. от 11:00 часа. Очакваме Ви да подкрепите инициативата и да се насладите на красотата, сътворена от потребителите на социални услуги от област Габрово.