/ НАП Габрово

От офиса на НАП-Габрово информират, че месечният победител от Лотарията с касови бележки на НАП е Радослав Начев от с. Градница. Той печели сумата от 2000 лв. Наградата му бе връчена лично от директора на габровската приходна агенция Драгомир Кунев. Интересно е да се отбележи, че това е четвъртия победител в играта за Областта.

Самоосигуряващите се лица заплащат 22 лв. на месец за здравна вноска

До този  момент в Габровска област  активните потребители са 1162. Общият  брой на регистрираните касови бележки е 32 372 бр. На обща стойност 490 958 лв.

Габровските  данъчни отбелязват засилващ  се интерес към играта и  в социалните мрежи. На страницата  на Лотарията във Фейсбук вече има над 6000 последователи. Всички, който тепърва искат да регистрират касовите си бележки припомняме, че в играта могат да вземат участие всички български граждани навършили 14 г.

До 2 седмици регистрираните по ДДС трябва да започнат смяната на касовите си апарати и софтуера за продажби

Те трябва да регистрират касовите си бележки независимо от сумата на сайта www.kasovbon.bg., както и чрез мобилното мобилното приложение на НАП или чрез националния телефонна агенцията 0700 18700.

Много важно е да се отбележи, че гражданите  участващи в Лотарията задължително  трябва да пазят касовите си  бележки до края на играта, защото само срещу тях победителите ще могат да получат своите награди.