Клиника „Св. Иван Рилски с престижно отличие от национален конкурс
Клиника „Св. Иван Рилски с престижно отличие от национален конкурс / Дарик Габрово

Плакет за „Съвременна дентална практика с успешен мениджмънт" и грамота за ефективна работа получи клиниката по дентална медицина „Св. Иван Рилски" в Габрово, съобщи д-р Иван Дошков. За първи път  в напреварата се дава такова отличие.

Наградата е връчена по време на конкурса „Мениджър на дентална практика", който се провежда за трета поредна година по идея на Асоциацията на денталните мениджъри в България и професионалното издание на българските зъболекари „Стоматологичен свят" .

 „Целта на конкурса е да открои и отличи мениджърите на онези дентални клиники, кабинети и зъботехнически лаборатории, изградили през годините успешни практики, сплотени екипи и хармонични взаимоотношения във и извън тези практики. Чрез подобен вид изяви се стимулира развитието на стоматологията в България и правилното отношение към пациентите", каза Дошков.

Церемонията по връчването на наградите се състоя преди дни в Пловдив по време на изложението „Медикус, Денто, Галения" в присъствието на 300 представители на денталното съсловие у нас.