Глобиха Лора от Габрово за проституция, заработвала до 600 лв. на ден от шофьори на ТИР-ове
Глобиха Лора от Габрово за проституция, заработвала до 600 лв. на ден от шофьори на ТИР-ове / 100 вести

Глобиха Лора от Габрово с 1000 лв. за проституция, съобщава вестник "100 вести" във водещата си статия днес. Изданието посочва още, че тя стигала до 600 лв. на ден,  най-често заработвала на разклона за Дебелец - Килифарево от турските шофьори.

Великотърновският Районен съд наложи глобата на 19-годишната Лора М. от Габрово заради получаване на нетрудови доходи по неморален начин - чрез проституция.

До 15 ноември съдиите от Габровския съдебен окръг трябва да са изготвили и изпратили във Висшия съдебен съвет становище по проекта на Актуализирана стратегия за продължаване на реформата в съдебната система.

След 1 януари 2015 година общините няма да тънят в мръсотия, както предупредиха кметът на Севлиево д-р Иванов и колегите му от страната – плащането на такса смет за количество битови отпадъци се отлага с една година. Това съобщи за „100 вести“ народният

представител от ПП ГЕРБ Добромир Проданов, след като стана известно, че народните представители от временната комисия „Бюджет и фанинанси" Менда Стоянова и Лиляна Павлова са внесли проект за промени в Закона за местни данъци и такси, които гарантират тези обстоятелства.