автоматизация
автоматизация / netinfo

Регионална библиотека „Априлов – Палаузов“ предлага на своите читатели-ученици достъп до иновативната онлайн платформа „Уча.се“.

Учениците, които са регистрирани читатели на РБ „Априлов – Палаузов“, могат да ползват иновативната онлайн платформа „Уча.се“. 

Платформата „Уча.се“ е с огромен брой регистрирани ползватели и почти няма нужда от представяне, утвърдена е сред учениците като предпочитан метод за подготовка за училище, благодарение на разбираемото и интересно представяне на уроците.

Българският образователен портал „Уча.се“ е номиниран от МОН и Националната комисия на ЮНЕСКО в България за Световната награда на ЮНЕСКО за ефективно използване на информационните и комуникационни технологии в сферата на образованието.

 Със своите над 5 000 видео урока и упражнения сайтът помага на всички ученици от 1-ви до 12-ти клас да повишат успеха си, да се забавляват и да имат повече свободно време. След видеоуроците ученикът може да тества наученото с упражнения и ако някъде отговори неточно, платформата автоматично предлага точния откъс от урока, за да бъде поправен отговорът. Материалите следват напълно официалната училищна програма и са съобразени с държавните образователни изисквания.