/ Thinkstock/Getty Images
Заловиха 22-годишен младеж да кара солидно почерпен. Той е засечен на 24 септември в 2:30 часа в Добрич. Шофирал лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол, уредът отчел 2,82 промила. Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа, той е криминално проявен, от село Телериг, с инициали С.Х. Оказало се, че регистрационните табели на МПС са издадени за друг автомобил - марка„Рено”. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Пиян хулиган нападна полицаи след като вилня в ресторант

Още двама пияни шофьори са заловени през почивните дни. На 24 септември, около полунощ, по ул. „Надежда” в Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с чужда регистрация. Водачът дал на пробата резултат 1,70 промила. Той е на 34 години, от Добрич. Задържан е с полицейска мярка за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
 
Млада шофьорка блъсна дядо

На 23 септември в полунощ пиян шофьор е заловен и в село Орляк. Той бил с лек автомобил „Фолксваген” със старозагорска регистрация. Карал с 1,96 промила алкохол. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водачът е неправоспособен. Той е на 27 години, от същото село. Задържан е с полицейска мярка за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.