/ НАП, архив
Над 28 милиона касови бележки са регистрирани до този момент за участие в надпреварата за 50 000 лв., голямата награда във втория сезон на Лотарията с касови бележки на НАП. Фискалните бонове, записани в играта до сега, са на обща стойност 388 млн. лв., а средно един участник регистрира по около 370 касови бележки. Тегленето на голямата награда ще бъде на 10 декември.

Отново добричлийка спечели награда от Лотарията на НАП

В Лотарията на НАП участват активно вече 1655 жители на Добрич, като до момента те са регистрирали 719 406 касови бележки,  а стойността на закупените от тях стоки и услуги е в размер  на 9 298 463 лева.

19-годишен добричлия спечели таблет от лотарията на НАП

Лотарията с касови бележки доби популярност и в социалната мрежа Фейсбук. Там страницата на играта има близо 5800 последователи и 5350 харесвания от регистрирани потребители. Над ¼ от феновете на Лотарията във Фейсбук са от столицата, а 75% - са жени.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създаден за целта сайт. Както и през предходния сезон, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.