На 8-ми март е четвъртият благотворителен концерт за Алекс
На 8-ми март е четвъртият благотворителен концерт за Алекс / Личен архив

На празника на майките и жените - 8 март, ще бъде посветен четвъртият благотворителен концерт „Да протегнем на Алекс ръка!", съобщиха организаторите от сдружение „Ръка за таланта". Той ще се проведе на 8 март от 18.30 часа в залата на общински младежки център „Захари Стоянов". В концерта ще се включат със свои изпълнения децата от сдружение „Ръка за таланта" и СОУ „Св. Климент Охридски", възпитаници на Професионална фолклорна танцов студия „Добруджа", фолклорен танцов ансамбъл „Добротица", Латино клуб „Алегрия", спортен клуб по художествена гимнастика „МИК Гергана". Входът е 3 лева.

Специално за предстоящия концерт, сдружение „Ръка за таланта" направи клип на песента „Мама" на композитора Андрей Дренников, изпълнена от Цвета Маринова. Клипът бе заснет от Цанимир Байчев, който дари средствата за лечението на Алекс, информират още организаторите.

4-годишната Александра Маркова страда от детска церебрална парализа. За лечението й в Израел са необходими 35 000 лева. Всеки, който желае да помогне на Алекс, може да го направи като дари средства в специално разкритата за целта сметка в УниКредит Булбанк - клон Добрич - в лева BG29UNCR70001502098286 и в евро BG23UNCR70001519928740, BIC: UNCRBGSF.