Младежкият център показва творби на трима свои възпитаници
Младежкият център показва творби на трима свои възпитаници / netinfo

Най-добрите рисунки на трима млади художници показва Общинският младежки център. Във фоайето на центъра са подредени творби на Костадин Чакъров, Десислава Денева и Златан Мартинов от Ателие по изобразително изкуство „Стела и Дара" с ръководители Стела Славова и Даринка Стаматова.

Произведения на младите автори са участвали в редица международни и национални конкурси като „Свети Трифон Зарезан" - Сунгурларе 2009, „Ябълката" - Стара Загора, „Битола - 2009", в НДК, „Здравей ваканция! Ваканция с Кока-Кола" - Благоевград, и националния конкурс на списание „Пчелица". Тримата са получили много призови награди и отличия.

Младежкият център показва творби на трима свои възпитаници
netinfo
Преди дни Младежкият център изпрати тридесет рисунки на деца от Добрич за Китай. Там те ще участват в Международния конкурс „Китай - далечен и близък". Младите художници - автори на произведенията, са възпитаници на три школи към Общински младежки център "Захари Стоянов" - Детско ателие „Палитра" с ръководител Галина Върбанова, Детска школа по изобразително изкуство с ръководител Олга Иванова и Ателие по изобразително изкуство „Стела и Дара".