Добрич
Добрич / dobrich.bg
Младежкият клуб Интеракт - програма на Ротари клуб Добрич, стартира новата си лятна инициатива за популяризиране на монументалното и декоративно изкуство на град  Добрич сред младежта.
 
Всеки понеделник до началото на месец септември ще се провеждат едночасови разходки, на които всеки присъстващ ще научи повече за често подминаваните и дори забравени скулптури, паметни плочи, стенописи и пластики на града. Паралелно с инициативата ще се проведе фото конкурс и конкурс за есета.

Ротари клуб Добрич събра 15 000 лева на благотворителна вечер

Вдъхновените от забележителностите на град Добрич ще имат възможността да напишат есета, най-добрите сред които ще бъдат включени в книжка, която ще се създаде след приключването на акцията.

Присъстващите ще могат да правят снимки на видените обекти и да се забавляват. Най-добрите снимки също ще попаднат в книжката.

Първото издание на съвместния проект на Ротари клуб Добрич и Интеракт клуб Добрич ще се проведе на 22 юли от 16:00ч. пред паметника на братята Кирил и Методий. Там присъстващите ще разберат кои ще са монументалните творби през този делничен следобед.