Цветан Цветанов посети тервелското село Зърнево, където 139 души станаха членове на ГЕРБ
Цветан Цветанов посети тервелското село Зърнево, където 139 души станаха членове на ГЕРБ / Дарик Добрич
Кандидатът за кмет на Добрич ще бъде партиен член и в момента се обсъждат две-три имена. Все още обаче е рано да се говори за име, заяви в тервелското село Зърнево заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов.

Цветанов: С Фандъкова сме в отлични отношения


Той съобщи, че след европейските избори, от 1 до 30 юни, ще бъде направен задълбочен анализ на изборните резултати. После следват работни срещи със структурите по места за номинации за местните избори. В подбора на кандидати за кметове и общински съветници ще се взима под внимание тяхната активност и обществено одобрение по време на евровота.

Цветан Цветанов Зърнево Добрич
Дарик Добрич

„В нашия слоган „Европа ни чува“ има заложени много резултати – за европейската перспектива на Западните Балкани, за охраната на границата на ЕС, за диалога между ЕС и Турция и за всички досиета, които успяхме да затворим по време на европредседателството. Всичко това ни дава основание да смятаме, че наистина Европа ни чува“, каза Цветанов.

Той допълни, че през последните два-три месеца над 2000 нови членове са влезли в ГЕРБ и членската маса на партията е вече над 100 000. Цветанов коментира, че многото желаещи да се присъединят към ГЕРБ граждани са доказателство, че партията върши своята работа добре и печели общественото доверие.

В добричкото село Зърнево, което наброява над 1400 души, Цветанов връчи партийни книжки на близо 140 души.

Цветан Цветанов Зърнево Добрич
Дарик Добрич


„ГЕРБ показа с политиките си, че не дели общините на наши и ваши. Пример за това е Община Тервел, която е с кмет от БСП и с председател на Общинския съвет от ГЕРБ. Ние в момента полагаме максимални усилия с подкрепата на правителството да се реализира инвестиция в размер на близо 2,3 млн. лв.“, заяви Цветан Цветанов.

Цветан Цветанов Зърнево Добрич
Дарик Добрич