В добричкото село Зърнево Цветанов връчи партийни книжки на близо 140 души
В добричкото село Зърнево Цветанов връчи партийни книжки на близо 140 души / Пресцентър ПП ГЕРБ
„С Йорданка Фандъкова сме в отлични отношения, между нас съществува голямо доверие. Думите й са извадени от контекста“, така заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира интервю на столичния кмет в предаването „Събуди се” по NOVA.
 
В него Фандъкова коментира, че скандалът с апартаментите е нарушил доверието на хората в институциите и политиците. Тя каза, че реакцията на Цветан Цветанов е била правилна, но малко закъсняла.

Цветан Цветанов напуска парламента (ВИДЕО)

Цветанов заяви, че неговата оставка е била доказателство за високия политически и морален стандарт, който съществува в ГЕРБ. „Ние сме много по-различни от всички останали. Затова нека политическите ни опоненти преди да ни оценяват, да видят себе си. Дори в момента има няколко народни представители от БСП с повдигнати обвинения, които освен, че не напускат постовете си, вършат активна партийна работа. При ГЕРБ има стандарт и това е силата ни“, каза Цветанов.
 
Той допълни, че през последните два-три месеца над 2000 нови членове са влезли в ГЕРБ и членската маса на партията е вече над 100 000. Цветанов коментира, че многото желаещи да се присъединят към ГЕРБ граждани са доказателство, че партията върши своята работа добре и печели общественото доверие.

Цветанов в Зърнево
Пресцентър ПП ГЕРБ

В добричкото село Зърнево, което наброява около 1400 души, Цветанов връчи партийни книжки на близо 140 души.