Балетна формация "My Dance"
Балетна формация "My Dance" / "My Dance"
Балетна формация „My Dance” от Добрич представи годишния си концерт и показа най-новите си танци във вариете-театър Албена. Ръководителката на „My Dance” Пламена Петрова изказа благодарност на всички родители и деца за неуморния труд, отдаденост и доверие.

My Dance балетна формация Добрич
"My Dance"

По-рано през месец юни „My Dance” взе участие в първото издание “Dance Planet Dream” – Варна, където всички танци на добричката трупа в отделните възрастови групи бяха отличени с дипломи. „My Dance” се представи отлично и на 16-ия Международен Мажоретен Фестивал и Национален Шампионат „Златен помпон” – Албена `2019, спечелвайки над 15 награди.

My Dance балетна формация Добрич
"My Dance"

През лятната ваканция момичетата няма да си дадат почивка и ще започнат подготовката за първия си спектакъл по повод десетата си годишнина, която се навършва през 2020 година. Те ще представят „Хари Потър и философския камък” с впечатляващи танци и реквизит.

My Dance балетна формация Добрич
"My Dance"

“My Dance” ще даде възможност на цял училищен клас да спечели безплатни билети за предстоящото представление, като в началото на новата учебна година ще обяви конкурс за есе. През есента ще се открие и нова група за деца от 4 до 8 години.