Сред звездите участваха в юбилейното издание на “Живей активно!“ бяха и Галя, Лора Караджова, Сантра и Кристо, Мария Илиева, Устата, бийтбокс шампионът Skiller,
Сред звездите участваха в юбилейното издание на “Живей активно!“ бяха и Галя, Лора Караджова, Сантра и Кристо, Мария Илиева, Устата, бийтбокс шампионът Skiller, / netinfo

По повод Международния ден на младежта град Бургас за първи път ще бъде арена на зрелищни бийтбокс битки. Събитието ще се проведе на 11 август  от 20:30 на открита сцена пред "Пантеона" в Морската градина.

Beatbox Battle Burgas е формат, в който 8-те най-изявени бийтбокс артисти в България ще се борят за първото място. Преди състезанието всеки желаещ може да се научи на основните стъпки в бийтбокс изкуството. Световният шампион SkilleR и двукратният шампион на България - Killa Bee, ще направят безплатен workshop, подходящ както за начинаещи, така и за напреднали. Водещ на събитието ще бъде НАСКО или актьорът Наско Михайлов, известен от предаването "МелоТВмания".

Събитието се организира от Българска бийтбокс асоциация и Младежки културен център към Община Бургас, обединени в общата инициатива "Бургас харесва младите".