Живко Табаков
Живко Табаков / netinfo

Общинският съветник Живко Табаков отправи своето послание към бургазлии по повод Коледните и Новогодишните празници. Ето какво пожелава той:

„Уважаеми съграждани,

В навечерието на светлите празници – Рождество Христово и настъпването на Новата 2019 година, отправям към всички Вас своите най-сърдечни пожелания за мир, изобилие и благодат! Нека във всеки дом има много здраве, повече радост и щастливи моменти, споделени със семейство, близки и приятели!

В тези дни на равносметка към изминалата година се надявам за всеки един от нас тя да е била късметлийска и успешна. Да е сбъднала копнежите и желанията ни за по-добър и справедлив живот. През изминалите 365 дни всеки да е успял да постигне поне една своя малка победа.

Знам, че 2019 година ще ни изправи пред нови предизвикателства и промените, които искаме да ни се случат, ще зависят не от това колко високи цели сме си поставили, а колко силно ги желаем. Не се страхувайте да чертаете пред себе си нови хоризонти и да вярвате, че начинанията Ви ще се радват на добри плодове!

Предизвиквайте себе си, имайте увереност, самочувствие, обичайте града си и не забравяйте, че само съвместните ни дейности като общност могат да направят Бургас по-добро място за работа, инвестиции и отглеждане на децата ни!

Посрещнете новогодишната нощ с чиста вяра, нови сили, мечти и усмивки!

Светли празници!“