/ IStock
Музика, изненади, промоции и бонуси са подготвили собственици на заведения в Бургас по повод на уикенда "Дни на баровете", които ще се състоят от 3 до 5 юни в крайморския град.

"В инициативата на местната община участие са заявили няколко заведени"я, каза Мариета Ханджиева от бщината и обясни, че с тематичния уикенд ще се даде старт на летния сезон.

Лято 2022: Какви са цените в заведенията по Черноморието (ВИДЕО)

Бургазлии и гостите на града ще могат да се възползват от бонуси към поръчките. Заведение в центъра на града, например, от 18:00 до 22:00 часа ще работи на принципа "поръчваш коктейл и получаваш един безплатно".

Клиенти на друг обект пък ще получат безплатно освежаващ фреш ягода, ако решат да го съчетаят с любимото капучино. Заведение, намиращо се в  Морската градина, ще предложи на всеки клиент по избор чаша просеко, бяло вино, розе или коктейл, а като добавка към напитката - и италиански брускети.

Други заведения ще изненадат гостите си с джаз музика, гост-изпълнители, диджеи. За първи път в Бургас ще дойдат Time Jugglers, за да представят своя нов студиен албум "The Tyrant Within".

На острова Света Анастасия туристите ще могат да похапнат безплатно миди, прясно изпечени на тенекия.
БТА