/ Община Бургас
Куиз на културата печели все повече приятели в големите градове на България.

Музика и поезия в романтичния уикенд в Бургас

QuizThis е една от групите съмишленици, които организират интересни интелектуални съревнования. Те си сътрудничат със заведения в Бургас, София, Варна и Стара Загора, където клиентите могат да премерят своите знания в приятна обстановка, на по питие и нещо за хапване.

В края на юни QuizThis организира за първи път в страната филмов куиз, който ще се проведе в бивше кино. Домакин ще е град Бургас, а мястото е просто великолепно - вижте го на снимката.

Това е клуб „Модерен театър“, който използва същите помещения, в които преди 40 години се разполагаше кино „Христо Смирненски“. „Обстановката ще помогне да се потопим дълбоко в дебрите на българското и световно кино.

„Чамкория“ със Захари Бахаров ще гостува в Бургас

Подготвили сме ви звездни въпроси, култови откъси, любими цитати и още много други изненади“, казват организаторите. През дългия локдаун имахме възможността да изгледаме много филми. Демонстрирайте натрупаните знания! Създайте отбор и заповядайте на първия филмов куиз в Бургас!

Той ще се проведе на 25 юни от 20.00 часа. Вход - 5 лв. на човек. За резервации - тел. 0894/ 898-098. Краен срок за записване: 24 юни. Брой играчи в отбор: от 2 до 4 човека. Организатори: Мирелла Калоянова и Габриела Димова.