Ученици чупят стъкла, бият се в училище и бягат от час
Ученици чупят стъкла, бият се в училище и бягат от час / Красимир Калудов
Зам.кметове и областен управител чупят стъкла, бият се в училище и бягат от час
32594
Зам.кметове и областен управител чупят стъкла, бият се в училище и бягат от час
Зам.кметове и областен управител чупят стъкла, бият се в училище и бягат от час
  • Зам.кметове и областен управител чупят стъкла, бият се в училище и бягат от час
  • Зам.кметове и областен управител чупят стъкла, бият се в училище и бягат от час

На 15 септември по традиция най-важните хора в страната са учителите и разбира се учниците, най-вече първолаците.

На този ден няма човек , който поне за момент да не се върне мислено в далечните или не чак толкова далечните времена на своето ученическо минало.

Точно в такъв миг на слабост бяха изловени да стоят отново върху своите чинове учениците Константин, Симеон, Йорданка, Костадин, Снежина, Йонко, Георги и всъщност тези имена едва ли ви говорят нещо, но ако към тях прибавим и фамилиите им, тогава с изумление ще чуете как областният управител Константин Гребенаров е бягал от часове, за да играе на стадиона, а в училище е подсказвал на учениците в нужда, ще разберете как зам. кметът по финансите в Созопол Симеон Симеонов е имал куп неизвинени отсъствия по математика, как шефът на КАТ Бургас Йонко Тончев е докарвал до истерия преподавателя си по руски език и е бил подложен на гонения от учителя, а почудата ви вече ще удари тавана, щом чуете изповедта на зам кметът по образованието в община Бургас Йорданка Ананиева, според чиито признания сбиванията с момчета изобщо не са я плашели в първите класове.

Пълни самопризнания направи и кметът на Карнобат, който за разлика от днес през ученическото си минало е бил супер палав и щур, зам. кметът на община Бургас Костадин Марков пък се оказа виден училищен атентатор, който  е цапал вратата на класната стая с паста за зъби и негова жертва ставала класната му, разбира се има и един благ ученик, чиято хрисима изповед може би ще ви се хареса,  а може би не.

Чуйте уникалните разкази за едно много бурно и много палаво минало, към което преуспяващите днес големи мъже и жени се връщат с усмивка и с малко тъга.

Слушайте материалите, но да знаете, че те изискват препоръчителен родителски контрол.

Файл 1 - областният управител Константин Гребенаров, кмет на община Карнобат Георги Димитров, директор на КАТ Бургас комисар Йонко Тончев, председател на общинския съвет Снежина Маджарова

Файл 2 - зам. кмет в община Созопол Симеон Симеонов,  зам. кмет по строителство в община Бургас Костадин Марков, зам. кмет по образованието в община Бургас Йорданка Ананиева