Тримата мъдреци из Бургас с послание за раждането на Христос
Тримата мъдреци из Бургас с послание за раждането на Христос / netinfo
В атрактивни одежди, с дарове в ръце и с песен на уста, Бургас получи послание за вяра, надежда и любов за раждането на Спасителя
Живко Тончев за благословията на бургазлии
100111
Живко Тончев за благословията на бургазлии
  • Живко Тончев за благословията на бургазлии
С послание за вяра, надежда и любов с раждането на Спасителя тримата мъдреци от Изтока за трета поредна година преминаваха по централните улици на Бургас. Може би вече сте ги забелязали, тъй като още от началото на последната седмица преди Рождество Христово, те не пропускат да оставят до всеки, с който се разминат, поздрав и благословия за предстоящите празници.

мъдрец
netinfo

мъдреци
netinfo

мъдреци
netinfo

Тази година тримата мъдреци, облечени в атрактивни одежди, изпращат послание и с музика. Те пеят и свирят на китара. В репертоара им са едни от най-разпознаваемите коледни песни като "Тиха нощ, свята нощ". 
Инициативата отново е на християнска църква "Благовестие" в Бургас и най-важната и цел е гражданите, забързани в пазаруването и подготвянето на празничната трапеза да не забравят за най-важното - Рожденика. 
Повече по темата можете а чуете в звуковия файл от пастор Живко Тончев: 
Тримата мъдреци споделят, че хората приемат много позитивно пожеланията и на свой ред връщат такива. "Докато свирим и пеем се налага понякога да оставяме даровете на мъдреците на земята и част от хората си помислиха, че събираме пари. Но ние не сме излезли по улиците за да искаме, а за да дадем. Да предадем послание за надежда и радост от раждането на Спасителя, нашия Господ Исус Христос", сподели пастор Тончев. 
Тримата ще продължат да благославят бургазлии и в следващите дни. А през седмицата не пропуснаха да занесат посланието на надеждата и до кмета на Бургас - Димитър Николов в кабинета му. 
 
Тримата мъдреци по улиците на Бургас с послание за надежда

Тримата мъдреци по улиците на Бургас

Публикувахте от Дарик Радио Бургас в Петък, 21 декември 2018 г.