Терорът няма да скара Израел и България
Терорът няма да скара Израел и България / dariknews.bg
Терорът няма да скара Израел и България
55482
Терорът няма да скара Израел и България
  • Терорът няма да скара Израел и България

„Терорът няма да ни спре да пътуваме, терорът няма да скара България и Израел, ние сме тук, за да изпратим силно послание за живот”. Това каза на летище Бургас израелският министър на туризма Стас Мисежников. На аерогарата той поднесе венци на мястото, където миналата сряда беше взривен автобус с израелски туристи

Министърът, неговата делегация от туроператори, израелският посланик у нас, кметът на Бургас, областният управител, депутати и израелската духовна общност в Бургас поднесоха цветята направо на паркинга, на мястото на взривения автобус, символично очертано от четири дървени поставки. След това, Стас Мисежников за втори път заяви причината за своята визита у нас, точно в този момент.

„Отношенията между Израел и България винаги са били добри и това ще продължава и в бъдеще”, каза още израелският министър. Както още в началото на своето посещение у нас, така и днес, няколко пъти министър Мисежников повтори, че Израел е убеден кой стои зад взрива на летище Бургас и това е "Хизбулла".