плаж Делфин
плаж Делфин / netinfo
„Това е частен плаж!“  С тези думи строителите на временните постройки на малкия плаж до къмпинг „Делфин“, посрещнали най-нетърпеливите плажуващи днес, научи Дарик-Бургас.
 

Камери и дронове следят нудистите на къмпинг "Делфин"


 
плаж Делфин
netinfo


„Изглежда, че българското Черноморие е на път да се сдобие с първата частна плажна ивица. Обяснихме ние, че частни плажове у нас няма, поне така знаем, но един от работниците се закани категорично - ще видите вие, ще видите. Явно се опитваха да ни изгонят по незнайно каква причина“, обясниха шокираните туристи пред наш репортер.
 

плаж Делфин
netinfo

Подготовката за летния сезон е започнала на пълни обороти, става ясно от кадрите, които ни бяха предоставени. Изграденото през миналата година дървено стълбище е демонтирано и вероятно ще бъде сковано съвсем ново.
 

Прокуратурата работи: Кой изсече и изгори храстите над нудисткия плаж до к-г „Делфин“?


плаж Делфин
netinfo


„На пясъка е вдигнато и симпатично бунгало с веранда. Не знаем какво точно ще има в тази постройка, но си изглежда като плажна вила на местен самовластник. До нея се изгражда някаква платформа, вероятно за плажен бар“, коментират туристите.
 

плаж Делфин
netinfo

От миналата година, известния като най-стар нудистки плаж по Южното Черноморие, се сдоби със стопанин, след като пловдивското дружество „Тйва Интернешанъл“, представлявано от Йордан Тодоров, подписа петгодишен концесионен договор с туристическото министерство.

Споровете между наемател и нудисти започнаха още с началото на сезон 2017-а. По всичко изглежда, че ще продължат и през това лято.