Радост за дечицата в МБАЛ - Бургас
Радост за дечицата в МБАЛ - Бургас / Станимир Димитров

Децата, настанени в детското отделение и хирургическия блок на Бургаската болница, получиха коледни подаръци. За шеста поредна година лечебницата посети любимият на малчуганите белобрад cтapeц. Помощници му бяха кметът на Бургас Димитър Николов, областният управител Вълчо Чолаков, общественици и лекарите от лечебницата.

В ролята на работливите джуджета пък влязоха футболистите на „Нефтохимик". Малчуганите получиха лакомства и играчки. В празника се включиха и родители, и медицински сестри от двете педиатрични отделения на МБАЛ - Бургас.

„Пожелавам на всички деца бързо оздравяване, за да се приберат по домовете си. Нека следващата година бъде много успешна за тях и за техните родители", каза кметът на Бургас Димитър Николов.

„Радостен съм, че успяхме да организираме това тържество. Благодаря на всички колеги. Благодаря и на хората, които ни подкрепят в грижата ни за нашите най-малки пациенти. Бъдете живи и здрави!", пожела от своя страна заместник-директорът на МБАЛ - Бургас, д-р Светлозар Георгиев.