ПП СЕК почистиха Алеята на здравето
ПП СЕК почистиха Алеята на здравето / netinfo
Членовете на изпълнителния комитет на политическа партия „ Средна европейска класа” начело с лидера си Георги Манев почистиха „Алеята на здравето” в Морската градина. До хигиенизирането на една от най-оживените алеи, свързваща жителите на комплексите „ Зорница” и Изгрев” с Приморския парк се стигна след многобройни сигнали получени в офиса на партията, че кошчетата които СЕК постави на 1 септември 2007 г. преливат от отпадъци.

В почистването се включиха и общинските съветници от СЕК Вартерес Чулуян и Жечка Сланинкова, членовете на Изпълнителния комитет Иван Атанасов, Християн Танев, Николина Дамбулова и голяма част от състава на младежката структура. Освен, че бяха извозени камиони с отпадъци, бе окосена и тревата в района. В акцията се включиха и живеещи в близките блокове в к-с „Зорница”.

По време на акцията хората споделиха с председателя на СЕК многобройните си проблеми и настояха да получат отговор, кога най- после ще бъде поставен светофара на околовръстното платно в непосредствена близост до блоковете „ Двете брези”. Докладната записка с искането за изграждането на светофар бе внесена в предишния общински съвет от Георги Манев.

В нея той настояваше за изграждането на светофар на околовръстното шосе за Слънчев бряг в непосредствена близост до „Белите брези „ в к-с „Зорница”. Георги Манев предложи на колегите си в ОС да предвидят средства от Общинския бюджет - 2008 г. за изграждането на така необходимото пътно съоръжение. Такова решение бе гласувано, но до днес няма предприети стъпки от новата общинска администрация по неговото изпълнение.