Подготвят терена за MTV фестивала в Бургас
Подготвят терена за MTV фестивала в Бургас / netinfo

Община Бургас ще благоустрои терена за провеждането на музикалния фестивал „Spirit of Burgas”, който се намира на Централен плаж. След 5 август екипът на MTV започва изграждането на сцени, барове, монтиране на озвучителна и осветителна техника там. Предвижда се освен главната сцена на бургаския плаж да има и рок, денс, латино и чилаут сектори.

Предстоящите дейности за благоустрояване на терена включват: боядисване на сградите в района, обезопасяване волейболните мрежи и почистване на плажната ивица. Започва изграждане на рампи и стълбища на няколко места. Предстои и среща с ръководството на Пътна полиция – Бургас за да се обсъдят варианти за достъп и паркиране на автомобили в условията за натоварен автотрафик.

Телевизионни предавания от новия бургаски фестивал ще се излъчват по 9 MTV канала в 36 страни. Гости през фестивалните вечери ще бъдат „Систърс ъф Мърси”, „Ейшън дъб фондейшън”, „Груув Армада”, както и световноизвестните диджеи от „Метрополис”. Билети за „Spirit of Burgas” се продават on-line в сайтовете www.ticketstream.bg и www.eventim.bg.