Фен купата на ГЕРБ тази година отиде при отбора на зам.областния управител
Фен купата на ГЕРБ тази година отиде при отбора на зам.областния управител
Отборът на „Крумов и приятели“ е големият победител в шестото издание на „ГЕРБ Фен Купа Бургас“ 2019. Престижното второ място бе отредено за „Фортуна“, а третото място бе завоювано от миналогодишните финалисти - "Бараба Бойс". Почетното четвърто място бе за "Респект".

фен купа

Спортната надпревара се проведе за шеста година, а организатор отново бе структурата на ГЕРБ-Бургас. 16 отбора взеха участие, сред тях бяха както нови тимове, така и добре познати от предните издания на футболния турнир. Събитието, което се е превърнало в традиция през годините, се проведе на спортен комплекс „Славейков“ в морския град. Откриването се превърна в истински празник и бе посветено на 17 май -Ден на българския спорт.

фун купа


За голмайстор бе обявен Момчил Стамболийски от клуб "Крумов и приятели", най-полезен играч - Диян Георгиев от "Фортуна". Организаторите присъдиха награда и за вратарите Пламен Янев от "Фортуна" и Георги Желев от "Крумов и приятели". Купите и грамотите бяха връчени от общинските съветници Димчо Грудев, Антон Берданков, Станислав Андреев и Калчо Белов.
За спазването на правилата по време на „ГЕРБ Фен Купа Бургас“ 2019 се грижеха лицензираните съдии от Българския футболен съюз.