/ Община Бургас
В неделя отборът на "Нехтохимик" посреща в Бургас състава на "Локомотив"-София
ПФК "Нефтохимик 1962" и Efbet официално представиха своето партньорство. Договорът между клуба и компанията е за срок от 5 години и в следствие на неговото подписване отборът отново ще играе на стадиона в комплекс "Лазур". Спортното съоръжение обаче ще носи името "Efbet Арена".

Зимното издание на турнира „Футболни звезди“ се провежда този уикенд

Това съобщиха на пресконференция представители на футболния клуб, компанията спонсор и Община Бургас. В нея участваха заместник-кметът на д-р Лорис Мануелян, членовете на СД на "Нефтохимик" Андрей Рунчев и Анелия Златкова, както и Теодор Табаков от Efbet.

Община Бургас

С подписването на договора "Нефтохимик 1962" няма да има пречки да играе домакинските си срещи на стадиона в "Лазур". Осигуряването на екипи и покриването на разходите за транспорт при гостуването на отбора също е гарантирано.

"Зимният период ще бъде използван за подобряване на условията на стадиона, като вече са направени някои стъпки в тази посока", съобщиха от ръководството на "Нефтохимик 1962".

"Община Бургас винаги е подпомагала развитието на детските школи както финансово, така и по отношение на базите. Радостно е, че бургазлии отново ще имат възможност да се радват на футболните срещи на този стадион", каза зам.-кметът д-р Лорис Мануелян.

Състезания по седем вида спорт в Бургас в края на седмицата

"Това сътрудничество не би могло да се случи без помощта на Община Бургас и ръководството на "Нефтохимик 1962". Това беше една отборна битка и с голямо нетърпение очакваме да видим резултатите от нея. Не можем да върнем старите времена, но можем да напишем нова история, с нови победи и титли", каза Теодор Табаков.

В неделя отборът на "Нехтохимик" посреща в Бургас състава на "Локомотив"-София. Мачът е от 12:15 часа.