Тони Георгиев
Тони Георгиев / Лалка Димитрова/Дарик Бургас
Трябват 50 382 евро за операция на 10-годишния Антонио в Хановер. Златка Дримитрова, Тони Димитрова, Рафи, Преслава Минасян и Лора Караджова се обединяват за да му помогнат
Помощ за Тони
99043
Помощ за Тони
Тони
  • Помощ за Тони
  • Тони

10-годишният Тони е хубаво и умно момче. Ученик е в училище "Йордан Йовков" и възпитаник на детската школа "Звездичка". Сигурен е, че като порасне ще стане футболист. Рита много добре и не веднъж е вкарвал гол във вратата на противниковия отбор. Смущава се, когато става дума за болестта му, но не го е страх от лекари и от операция. Не показва и грам съмнене обаче, че ще оздравее, както и че непосилната за семейството му сума от 57 хиляди евро ще бъде събрана.
Тони е от Бургас. Деси Стоянова, неговата майка го нарича "най-смелото момче", а Златка Димитрова определя като ангел. "Тя помогна толкова много за събирането на средствата. Много благодаря и на Деси Георгиева от DMS, на Весела Йорданова от Община Бургас и на Тина Писарова от "Майки ГЕРБ". Благодарение на тях има по-голям шанс за събиране на тази сума, която за мен е непосилна", споделя Деси. 
Част от парите вече са събрани - над 26 хиляди лева. Трябват още за да може туморът на Тони да бъде премахнат преди да е станало фатално късно. 
 
Тони има нужда от животоспасяващо лечение. За да бъдат събрани парите за него сайтът Gramofona.com организира концерт, който се проведе на 11-ти октомври от 18.00 часа в залата на Държавна опера Бургас.

Паралелно с него ще бъде организиран и благотворителен базар. Инициатори на базара са дамите от клуб „Майки ГЕРБ”, които отново приемат присърце кауза за спасяване на детски живот. Базарът ще се състои във фоайето на Операта от 17.00 часа на 11 октомври.

Родителите на 10-годишния Антонио се нуждаят от подкрепа, за да спасят сина си. Момчето е диагностицирано с доброкачествен тумор в мозъка. Той има всички шансове да порасне здрав и да живее пълноценен живот, но за това е необходима спешна операция в Германия. Медиците от клиниката в Хановер препоръчват операцията да се извърши незабавно, защото има риск туморът да нарасне. Това може да доведе до тежки увреждания, така че времето е решаващ фактор. 

Фондът за лечение на деца в чужбина така и не е дал отговор дали ще финансира операцията на Антонио. Ако искате да помогнете, можете да направите това с дарителски SMS. Изпратете текст DMS ANTONIO на номер 17 777.

Всеки желаещ може да помогне на Тони като закупи билет за концерта на 11 октомври в Бургас или като вложи малко средства и много сърце на банковата сметка: 

Антонио Георгиев Георгиев

IBAN: BG44BPBI79374026270301 BIC: BPBIBGSF Пощенска банка


Повече по темата, чуйте в звуковия файл от майката на Тони /гост в рубриката по Дарик Югоизток "ЛаМалена с Жени Гайтанджиева"/ и от Златка Димитрова: