Галина Златанова: Вечерното изпраща все повече отличници
Галина Златанова: Вечерното изпраща все повече отличници / netinfo
Галина Златанова: Вечерното изпраща все повече отличници
79843
Галина Златанова: Вечерното изпраща все повече отличници
  • Галина Златанова: Вечерното изпраща все повече отличници

90 абитуриенти изпрати Вечерната гимназия в Бургас в края на миналата седмица. Сред тях специална награда получиха трима зрелостници, за отличен успех. „Това е втори випуск, с който се разделям. Тази година обаче съм по-развълнувана, защото станах част от вълненията на нашите възпитаници, от приготовленията, от цялата емоция. Щастлива съм, че учениците ни завършват с добри резултати, за което благодаря и на преподавателите ни. Те влагат много от себе си за изграждането на учениците като достойни личности ", каза Галина Златанова, директор на гимназията. Според нея най-хубавото, е че с всяка следващата година вечерното училище показва, че възпитаниците му са достойни членове на обществото и все повече от тях успяват да усвоят отлично знания и умения.
По време на церемонията, Вечерната гимназия получи специална номинация от Община Бургас за благородната кауза на възпитатели и ръководство.
За тържеството по изпращане на абитуриентите беше подготвен и концерт от ученици. 17-годишна възпитаничка на гимназията беше извикана на бис от публиката за прекрасното си изпълнение на песента „Учителко, любима" на Роси Кирилова. Джиджей на партито пък беше друг ученик от Вечерното - Стефан Момчев.

За добрите преподаватели и възпитаници на гимназията, чуйте повече в звуковия файл от директора на училището Галина Златанова: