Вкарал на Реал дойде във Вихрен
Вкарал на Реал дойде във Вихрен / netinfo
Вкарвалият гол на Реал Мадрид гръцки полузащитник Христос Маладенис е сигурно ново попълнение в елитния Вихрен. 34-годишният полузащитник е със сериозна кариера в гръцкото футболно първенство, като има над 100 мача за АЕК.

Маладенис се е разписал във вратата на „белия балет” през 2002-а година в мач от Шампионската лига в Атина. В същия двубой гъркът влиза на мястото на нашия Милен Петков в 15-ата минута и само 10 по-късно вкарва на Реал, като в крайна сметка мачът завършва 3:3, а за Реал двата гола отбелязва Зинедин Зидан, а едно попадение е добавил Гути.

Христос Маладенис направи днес първа тренировка с Вихрен, като освен в АЕК е играл още за Ксанти и ПАОК. За последно обаче гръцката легенда е защитавал цветовете на Ая Саламина, който играе в трета дивизия на южната ни съседка.

Полузащитникът е висок 185 см и тежи 83 кг. Маладенис е сигурно ново попълнение във Вихрен заедно с другия грък Димитрис Зографис, който пристигна няколко дни по-рано. С отбора тренира и Десислав Русев от Родопа.