В подписката на младежите от БСП имало роднини на Хаджигаев
В подписката на младежите от БСП имало роднини на Хаджигаев / снимка: Дарик - Благоевград, Елина Христова
В подписката на младежите от БСП имало роднини на Хаджигаев
38433
В подписката на младежите от БСП имало роднини на Хаджигаев
  • В подписката на младежите от БСП имало роднини на Хаджигаев

Подписката на младежите от БСП - Благоевград в подкрепа на отпускането на 50 000 лв. за ремонт на три зали в Спортния интернат е подправена. Това заявиха на извънредна пресконференция председателят на Общинския съвет Костадин Хаджигаев и парламентаристи от ГЕРБ.

Документът е внесен в Общинския съвет към 14.30 ч. вчера и съдържа около 400 подписа. По думите на Костадин Хаджигаев още на пръв поглед най-малко 10 имена, парафирали подписката, са недействителни.

"Сред подписалите се има дори мои роднини, които съм сигурен, че не биха подкрепили подобна акция на БСП", обяви той. По думите на председателя на контролната комисия в благоевградския парламент Кирил Илиев, в подписката фигурира и името на бащата на активистката на ГЕРБ Росица Китанова - Иван Китанов. Направихме справка и се оказа, че Китанов категорично отрича да е слагал подписа си в този документ, посочи Илиев.

Съветниците от ГЕРБ недоумяват какъв е смисълът от тази подписка, при положение, че предвидените за ремонт на трите зали пари са заложени в бюджета и ще бъдат отпуснати.

Още коментари чуйте в прикачения файл