Раниха мъж, увредил джип на бизнесмен
Раниха мъж, увредил джип на бизнесмен / Дарик Благоевград, Любима Калпачка

Собственикът на консервната фабрика край Сандански Георги Цветков рани млад мъж след преследване по пътя към Петрич, научи Дарик.

Бизнесменът Цветков блъснал с "БМВ-Х6" санданчанина Георги Иванов, който малко преди гонката по магистралата увредил скъпоструващия му джип. Георги действал в съучастие с други двама млади мъже от Сандански, те обаче успели да избягат. От полицията към този момент не дават официална информация.

Малко след полунощ тримата санданчани надупчили с кирка предния капак на джипа и счупили стъклата с лопата. "БМВ"-то било паркирано пред портала на привитазираната преди време консервна фабрика, намираща се в промишлената зона на града. Причините за самоуправството засега са неизвестни.

В момента на атентата собственикът на джипа Георги Цветков видял тримата мъж и ги подгонил. Двама от тях изчезнали мигновено. Георги Иванов бил настигнат с продупчения джип от афектирания Цветков, който дори направил опит умишлено да го прегази.

Георги Цветков е призован рано тази сутрин в районното управление в Сандански за снемане на показания за случая. Блъснатият с бронята на джипа Георги е настанен в местната болница с множество наранявания, които не застрашават живота му.