Мила Соколова оглавява звеното за социални услуги в Благоевград
Мила Соколова оглавява звеното за социални услуги в Благоевград / netinfo
Кметът на община Благоевград Костадин Паскалев назначи Мила Соколова за ръководител на звеното за социални услуги. Тя ще отговаря за цялостната координация и контрола на социалните услуги в общината, които от днес ще се реализират в три основни направления – услуги за деца, услуги за възрастни и услуги за лица с интелектуални и физически увреждания.

От днес поради промяна в структурата от работа са освободени директорът на Комплекса за социални услуги Елена Керанкова и управителят на бюджетното звено „Заведения за социални услуги” Екатерина Митова.

Мила Соколова е координатор на проект „Социални услуги в замяна на нови работни места” и Национална програма „Асистенти на хора с увреждания” на територията на община Благоевград. Има магистърски степени по „Европейска социална политика и социална работа” в Нов Български университет и „Начална училищна педагогика” в ЮЗУ „Неофит Рилски”. Председател е на управителния съвет на Сдружение „Асоциация на доставчиците на социални услуги в общността на стари хора и лица с увреждания”.